Lake Events Logo Wit-Transparant

Watersports

Varen op de Zevenhuizerplas

Heerlijk varen en genieten van de natuur op het mooiste water van de regio. Lake Seven heeft een ruime vloot met onder andere sloepen, bootjes, kajaks, Sups en zelfs een varende veranda!

Het watersport seizoen is helaas ten einde. U kunt helaas niet meer reserveren. 

Watersportactiviteiten

Reserveer en betaal onze watersportactiviteiten gemakkelijk online. Hieronder kunt u onze activiteiten aanklikken voor meer info en uitleg, Bekijk daar ook onze demo of instructievideo. Mochten er dan nog vragen zijn bekijk dan altijd eerst ons antwoord op de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Staat uw vraag daar niet tussen of wilt u een groepsevenement organiseren met een uitzonderlijk leuke watersportactiviteit. Neem dan contact met ons op!

Voordelen van huren bij ons

  • Varen zonder vaarbewijs
  • Al onze boten zijn van kwaliteit en hebben een luxe uitstraling
  • De boten zijn elektrisch aangedreven hierdoor ga je schoon en geruisloos door de natuur
  • Vaar langs de stranden en de Nesselandse boulevard voor een echt vakantiegevoel
  • Direct vanaf de boot zwemmen, in één van de schoonste wateren van Nederland
  • Mooie natuur boven en onder water
  • Vertrek en aankomst service van Lake Sports

Veelgestelde vragen

Uitsluitend via onze website kunt u watersport activiteiten reserveren.

Indien er na controle geen schade geconstateerd wordt, ontvangt u uw borg binnen circa 5 werkdagen op uw rekening teruggestort.

Mits u in het bezit bent van een zwemdiploma is het mogelijk om vanaf 12 jaar gebruik te maken van onze watersport activiteiten. Gemotoriseerde vaartuigen als bootverhuur is mogelijk vanaf 21+.

Huisdieren zijn niet toegestaan op onze watersportactiviteiten.

Alleen als je geen zwemdiploma hebt verplichten wij een zwemvest te dragen. Op locatie kun u deze huren voor 2 euro per dag.

Ja, dat mag. U mag ze alleen niet nuttigen op het terrein van Lake Seven. Houd er rekening mee dat u vertrekt vanaf een horeca gelegenheid.

Alleen als dat nodig is. Het is de bedoeling dat u het gehuurde materiaal schoon en netjes terugbrengt net zoals u het heeft meegekregen.

Na het maken van een reservering kun je niet meer kosteloos annuleren, wel kun je de vaartocht tot 72 uur voor aanvang kosteloos verplaatsen, of omzetten in een voucher. Bij slecht weer krijg je deze mogelijkheden ook op de dag van jouw watersportactiviteit.

Nee dat kan niet omdat we met vaste tijdsblokken werken. U kunt de starttijd wel zelf bepalen als u heel de dag afneemt, geef dan wel u gewenste vertrektijd even aan ons door.