Lake Events Logo Wit-Transparant

De evenementenlocatie op een schiereiland aan de Zevenhuizenplas.

De evenementenlocatie op een schiereiland aan de Zevenhuizenplas

Lake events heeft in 2020 de volledige locatie gerenoveerd. Momenteel is er een uniek complex genaamd ‘Lake Villa’ in aanbouw wat gereed zal zijn in 2023. Een indrukwekkend terrein, met privé strand midden in het natuurgebied. Ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie met een luxe decor maar toegankelijk met een elegante sfeer, die zich bij uitstek leent voor zakelijke evenementen en luxe familiefeesten en bruiloften tot 1000 personen. Het belangrijkste is sfeer. Wij zijn van mening dat er buiten de beste service en catering er constant op temperatuur, geluid, verlichting, bedrijvigheid gelet moet worden.

Bent u ook geïnteresseerd in Lake Seven als locatie voor uw evenement?
Lees meer over onze mogelijkheden!

Direct aan het water en met veel privacy. De uitstek voor teambuilding events en personeelsfeesten door de velen activiteiten die we kunnen koppelen. Zoals bijvoorbeeld onze uitgebreide watersport mogelijkheden, gloednieuwe bowlingbanen met led shows en onze Padelclinics.

Maar ook congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij alle ruimtes naar eigen smaak indelen. Er zijn diverse combinaties mogelijk. Wanneer het weer het toelaat kunt u genieten op ons prachtige strand, veranda’s en terrassen met uitzicht op de Zevenhuizerplas, een van de helderste en diepste meren van Nederland.

 

Wij beschikken over ‘State of the Art’  licht en geluidsystemen.  Ons professioneel personeel zal al uw zorgen gedurende de dag of avond uit handen neemt. Voorafgaand aan het evenement staan wij voor u klaar om u te helpen met de organisatie en planning.

LAKE_29-7-2022-36
LAKE7_31-10-2022-131

Catering

Bij de renovatie is mede een nieuwe keuken geplaatst. Ons strand en veranda’s en terras is ideaal voor een BBQ, zelfs bij iets minder weer kunnen wij een buitenkeuken draaien door gedeeltelijke overkappingen. Wij werken samen met diverse leveranciers en partners. Heeft u een bepaald thema of speciale (dieet) wensen, alles is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in walking diners, bbq’s, sit down diners en food stands. Advies geven wij ook in drank zoals wijnen of een cocktailbar.

Diverse ruimtes

Wij zijn makkelijk te bereiken via de A20 of de A12. Wij hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. Met Lake Events beschikken wij over de Beach Lounge met 200m2, Lake Villa met ongeveer 500m2 en ons strand 1000m2. Ons strand is gesloten voor publiek sinds 2022 en richten wij ons alleen op evenementen, zodat wij ons hier volledig op kunnen focussen en onderscheiden.

Met een aparte ingang aan de andere kant van het schiereiland hebben wij Lake Sports. Watersport, padel, bowling en tennis. Wat bijvoorbeeld handig kan zijn voor teambuilding voor je bedrijfsuitje. Maar door de splitsing en ieder zijn eigen hoofdingang krijg je mits gewenst er niks van mee.

In totaal kunnen wij tot 1500 man kwijt. Maar uiteraard ook kleinere groepen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrijvig en knus maken bij af en toename van het aantal gasten. Onze locatie biedt dus diverse mogelijkheden voor evenementen.

LAKE_29-7-2022-39
Lake seven

faciliteiten

We zijn een modern complex waar in 2020 gerenoveerd is. De evenementen ruimtes beschikken over snel draadloos internet, hoogwaardige muziek installaties en sfeer tot show verlichting. Het uitzicht op de plas en de verlichte Sicilië-boulevard aan de over kant, maakt het een sfeervolle locatie en vergeet je even dat je in Nederland bent.

Design

Onze architecten waar we de laatste jaren mee gewerkt hebben zijn Stijn van Woerkom en Victor le Noble van Goodspace en Buro Now. Denken niet alleen in uitstraling en concept maar voorzien ook alle mogelijke scenario’s voor evenementen die moeten kunnen plaats vinden.  

csm_Victor le Noble & Stijn van Woerkom-BURO NOW_c_cd45cd80a5

Bruiloften

Bedrijfsfeesten

Zakelijke evenementen

Overig

Aan het water

Natuurgebied

Gratis parkeren

Fenomonaal uitzicht