Over ons

Over lake seven

Lake Seven is een sfeervolle en unieke sport- en evenementenlocatie midden in de natuur op een schiereiland aan de Zevenhuizerplas. De locatie is opgedeeld in 2 delen. Lake Sports is de plek waar je terecht kunt voor diverse sportieve activiteiten zoals padel, tennis, bowlen en watersport. Lake Events is de evenementen locatie voor bruiloften, familiefeesten, zakelijke evenementen en meer.

Plaats hier titel

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate veli esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Ullamco laboris nisi ut.

Lake Events

Lake Events is dé evenementenlocatie voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten, bruiloften, dinershows en privé evenementen tot aan 1500 personen.

Onze locatie is een indrukwekkend terrein midden in de natuur aan de Zevenhuizenplas en heeft in 2020 alles gerenoveerd en heeft daarbij een gloednieuw uniek complex genaamd ‘Lake Villa’ gebouwd. Wij beschikken over verschillende evenementen ruimtes binnen en buiten, een Private Dining Room, onze Private Beach en sport activiteiten.

Lake Sports

Lake Sports beschikt over 5 binnen- en 7 buiten padelbanen, 5 tennisbanen en een splinternieuwe bowlingbaan aangelegd met 4 banen.

Daarnaast beschikken wij ook over luxe sloepen, varende veranda’s, kano’s, sup-boarden en diverse andere watersport activiteiten.

LAKE_29-7-2022-5

Reviews

Stacy & Jesse

5/5

Wij hebben afgelopen zomer ons huwelijk gehouden bij Lake Seven. De locatie zelf is prachtig zowel binnen als buiten. We hebben ontzettend goed contact gehad met iedereen achter de schermen. Beau heeft ons tijdens de voorbereidingen goed ontvangen op de locatie en goed geïnformeerd via de mail. Op onze dag zelf heeft Sam alles goed begeleid. Het team was erg flexibiel en hebben er alles aan gedaan om onze dag fantastisch te maken. Ontzettend bedankt hiervoor! Ik zou het zeker aanraden als trouw locatie.

Masters in Finance

5/5

Onlangs hebben we een padelevent voor onze klanten georganiseerd op deze locatie. Deze locatie is de ideale plek voor een professioneel en goed georganiseerd padelevent. De combinatie van uitstekende faciliteiten, perfecte service en een prettige sfeer maakte het een onvergetelijke dag voor zowel onze klanten als ons team. We komen hier zeker terug voor toekomstige evenementen!

Volker Energy Solutions

5/5
Wij hebben het bedrijfsevenement zeker als succesvol ervaren!
Van begin tot het eind waren alle dingen goed geregeld.
De begeleiding van de activiteiten was niks op aan te merken, wij hebben alleen maar positieve verhalen gehoord van de verschillende opties. De BBQ viel in de smaak en de kwaliteit was zeer goed, evenals de snelheid van de bar. Kleedruimtes en toiletten waren erg schoon, goed dat er ook een garderobe beschikbaar was voor alle (laptop)tassen.
Ons bedrijf waardeerde de ongedwongen sfeer neergezet door de aanpak in activiteiten en aankleding van het terras waar het plaats vond.

Marrie & Leo

5/5

Ze hebben voor een onvergetelijke dag gezorgd. Alles tot in de puntjes geregeld. Het eten was super en een zeer vriendelijk en fantastisch personeel. Niets was te gek of teveel. Zeer zeker aan te raden voor een mooie bruiloft of feest.

Ruben van der Zwan

5/5

Een dikke 10 voor Lake Seven! Afgelopen zomer getrouwd op deze prachtige locatie (beetje verlate review). We hebben hier gegeten en ons feest gevierd. Pieter, Amber en het team hebben ervoor gezorgd dat we ontzettend hebben genoten.

HOLDING

Het hoofdkantoor van de holding waar Lake Seven onder valt, H.A. de Boers Holding B.V., is gesitueerd in het gebouw van Lake Seven. Hier vallen onder anderen nog twee campings en het beheer van bedrijfspanden en woningen onder.

Brochure Zakelijke Evenementen aanvragen